Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Kwarktaart, lactosevrij en snel klaar

Ingrediënten:
1 pak Arla Lactofree vanilleyoghurt
9 gelatinevelletjes
8 st glutenvrije biscuits
6 el kokosolie gesmolten
versiering rood fruit vers of blauwe bessen

Bereidingswijze:
Smelt als eerste de kokosolie. Prak de biscuits in een bak fijn en roer er de gesmolten kokosolie door. Het moet er nu een beetje uitzien als “nat zand”.
Bekleed de springvorm met een vel bakpapier en verdeel de koekkruimels hier overheen. Druk stevig plat met een lepel en zet koud in de koelkast of vriezer.
3Week vervolgens de 9 gelatine blaadjes in een bak met koud water voor onge-veer 5 minuten.
Verwarm in een pannetje op laag vuur, 6 eetlepels water. Knijp de gelatine blaadjes uit en los op in het warme water. Roer goed door met een garde zodat alles echt goed opgelost is.
Haal het pannetje van het vuur en voeg het gehele pak Arla Lactofree toe. Roer het goed door elkaar en laat even verder afkoelen. Tip: zet dan het pannetje even in de gootsteen met koud water om sneller af te laten koelen.
Giet vervolgens het vanilleyoghurt-mengsel op de biscuitbodem en laat voor tenminste 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer met vers fruit naar keuze en smullen maar!

Zie voor meer lekkere lactosevrije recepten:

https://www.arla.nl/recepten/lactosevrije-recepten/