Voorbeeld van een sectie blog weergave (FAQ sectie)

Mediterrane pangasiusfilet

Leuk kleurig en verrassend lekker menu met witte vis:

Ingrediënten
1 rode paprika
2 ansjovisfilets (blikje)
8 olijven zonder pit
2 schijven citroen
2 stukken pangasiusfilet (of andere witvis, zoals kabeljauw of koolvis)
1 eetlepel (olijf)olie
1 eetlepel kappertjes
1 dl groentebouillon

Informatie
2 personen
15-30 minuten
hoofdgerecht

Bereiding
1.Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes.
2.Snijd de ansjovisjes in stukjes. Halveer de olijven en de schijven citroen.
3.Bestrooi de vis met peper.
4.Verwarm de olie in een hapjespan en laat hierin de stukjes ansjovis wegsmelten.
5.Leg de stukken vis in de pan en voeg de blokjes paprika, de olijven, de kappertjes en de stukken citroen toe.
6.Giet er de bouillon bij en stoof de vis in ca. 8 minuten gaar.


Menusuggestie

Lekker met worteltjes met doperwtjes en aardappelpuree.

lees meer recepten op
http://www.voedingscentrum.nl/recepten/recept/

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici