Wie zijn wij?

Carla Reijndorp

carlareijndorp

Ik ben Carla Reijndorp-de Waard. Als diëtist ben ik in 1983 afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie en de eerste jaren na mijn afstuderen heb ik als tennistrainer gewerkt. In 1997 ben ik in Bennekom een vrijgevestigde diëtistenpraktijk gestart. Zes jaar later heb ik deze praktijk overgedragen aan een collega en ben in Almelo komen wonen. Eind 2003 ben ik in Almelo opnieuw gestart met een eigen diëtistenpraktijk. Na een snelle groei werken we nu met z'n vieren met veel plezier samen. Voor alle vragen en problemen die met voeding te maken hebben kunt U bij mij terecht.  Als tennistrainer heb ik een speciale band met sport en ben al langere tijd bevoegd sportdiëtist. Mijn specialisaties zijn verder overgewicht en eetstoornissen waarvoor ik samenwerk met een psycho-sociaal therapeut, diabetes mellitus, oncologie en voedselovergevoeligheid. Als diëtist ben ik partner in een revalidatieteam. Met dit team begeleiden we samen revalidatietrajecten van 4 maanden.

Ieder mens is uniek en verdient begeleiding die bij hem of haar past. U krijgt altijd een persoonlijk advies en begeleiding op maat.

Praktische informatie

Anneke Engelgeer

annekeengelgeerMijn naam is Anneke Engelgeer-Bekius. Ik heb de HBO-opleiding diëtetiek afgerond in 1990.  Na mijn opleiding ben ik op diverse werkplekken werkzaam geweest, zoals in het academisch ziekenhuis in Leiden, de NEVO en TNO Voeding in Zeist, Verslavingszorg in Goes. Sinds maart 2005 werk ik in deze praktijk als vrijgevestigde diëtist. Dit doe ik met veel plezier, omdat de begeleiding van de cliënten naar een gezond dieet dat bij hen past, goede verbeteringen oplevert.

Als allround diëtist heb ik enkele aandachtsvelden, nl. Diabetes Mellitus, oncologie, Coeliakie, Voedselallergie, Bariatrische Chirurgie (maagverkleiningen), COPD, Overgewicht en Ondergewicht.

Praktische informatie

Anne Boerrigter

anneboerrigterMijn naam is Anne Boerrigter. Ik heb de opleiding voeding en diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben in 2008 afgestudeerd als diëtiste. Vervolgens ben ik fulltime gaan werken bij diëtistenpraktijk Almelo. Na mijn opleiding heb ik een aanvullende bijscholing gevolgd op het gebied van motiveren en gedragsverandering. En sinds kort ben ik ook gespecialiseerd in kindervoeding. Graag help en stimuleer ik mensen hun voedingspatroon blijvend te veranderen. Daarnaast geef ik groepsbijeenkomsten voor mensen met overgewicht en/ of diabetes.

Praktische informatie

Carley Albek

Carleyalbek

Ik ben Carley Albek. De opleiding voeding en diëtetiek heb ik gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hier ben ik in 2014 afgestudeerd als diëtiste. Mijn afstudeerstage heb ik bij  Diëtistenpraktijk Almelo gevolgd. Aansluitend heb ik hier 4 maanden gewerkt. Naast gediplomeerd diëtiste ben ik ook gediplomeerd doktersassistente.

Vanaf 1 oktober 2015 ben ik  weer werkzaam als diëtiste bij Diëtistenpraktijk Almelo. Ik houd spreekuur in Nijverdal op 2 locaties. Daarbij werk ik intensief samen met andere gezondheidswerkers zoals huisartsen en fysiotherapeuten. Ik vind het belangrijk dat mensen bewust worden van hun eetgedrag. Om dat te bereiken wil ik samen met de mensen kijken naar hun eetpatroon en ze motiveren en stimuleren dit aan te passen en vol te houden.
Een gezonde leefstijl is de basis voor een gezond leven.

Praktische informatie

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici

Login Form