Nieuws

Wilt u iets aan uw gezondheid doen?

Mocht je de wens hebben met je gezondheid bezig te gaan via de juiste voeding voor jou, en je wilt hier graag goede begeleiding bij, neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Zowel voor gezonde voeding, voor hulp bij afvallen of aankomen als goede voeding om uw klachten te verminderen. U kunt op verschillende manieren contact opnemen: via telefoonnummer 0546546870, via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u op deze website het contactformulier invullen (klik hier). Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wanneer u corona hebt gehad en u wilt weer aansterken, dan is aangepaste voeding hierbij heel belangrijk. Dit is ook erkend door de zorgverzekeraars en zij vergoeden hiervoor 7 uur per jaar aan consulten bij de diëtist.

De zorgverzekeraars vergoeden voor iedereen die verzekerd is  minimaal 180 minuten aan consulten per jaar. Bent u aanvullend verzekerd, dan komt daar vaak nog een aantal uren bij. Voor meer informatie, klik hier.

 

NVD

Kwaliteitsregister Paramedici